Betaler du for mye lønn

Betaler du for mye lønn?

stemple inn

 

Om ansatte kommer litt før på jobb helt frivillig for å drikke en kopp kaffe, skal de da lønnes for dette?

 

Fordelen med sanntidstempling er at du kun betaler for det den ansatte faktisk jobber, og ikke bare ut fra en predefinert plan.
Kommer den ansatte 15 minutter for sent på jobb, betaler du kun for den tiden de faktisk er på jobb. Om den ansatte derimot kommer litt før, for å for eksempel ta seg en kaffekopp, skal du da betale for de 15 minuttene?

Nei, så klart ikke!

Tidsbanken justerer arbeidstiden til de ansatte automatisk. Det betyr at om den ansatte kommer 10 minutter før de var planlagt å starte på jobb, justerer Tidsbanken det til klokkeslettet de var planlagt.
Samme prinsipp gjelder når vakten er ferdig. Om den ansatte bruker lang tid etter vakt med å bytte klær eller andre gjøremål som ikke er en del av arbeidstiden, justerer Tidsbanken denne tiden automatisk også.

 

  • Spar ekstra utgifter på lønn
  • Få ansatte mer bevisst på egen arbeidstid
  • Unngå manuelle utregninger av de ansatte selv

Sparekalkulator

Hvor mye kan din bedrift spare på å ta i bruk Tidsbanken?

kr ,-

Antall ansatte 2

Timelønn 230

Gjennomsnitt timelønn for ansatte i din virksomhet. (kalkulatoren legger på arbeidsgiveravgift, feriepenger og pensjon for å regne ut lønnskostnad.)

Fakturerbar timepris 223

Gjennomsnitt fakturerbar timepris for i din virksomhet.

Antall minutter avvik fra vaktlisten pr ansatt pr dag. For eksempel ved at ansatte kommer litt for sent på arbeid men skriver opp tidspunktet de var planlagt fra, eller hvis ansatte kommer på arbeid litt før planlagt vakt og skriver tidspunktet de kommer til arbeidsplassen og ikke klokkeslettet de starter arbeidet.


Årlig besparelse


Få pristilbud
...

Vil du vite hva andre i din bransje gjør for å spare penger?

Da bør du snakke med Andrea. Hun har hjulpet over 1000 bedriftsledere til en mer effektiv og lønnsom hverdag.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.