Del opp prosjektene dine

Mål tiden riktig på dine prosjekter

Mål tiden riktig på dine prosjekter

Mange virksomheter fanger arbeidstid og vareforbruk på bare ett nivå. Dette gjør at det i ettertid er vanskelig å vite hvor prosjektet gikk galt og om man taper penger på det.

I Tidsbanken anbefaler vi at du deler opp arbeidstiden i 3 nivåer.

Man kan legge inn timebudsjett på hver aktivitet og når de ansatte stempler inn og ut på kan du følge utviklingen for hver dag.

 

Her er noen av fordelene med å dele opp prosjektene

1
Følg fremdriften dag for dag
...

Hvis du har flere prosjekter som du må overvåke samtidig er det viktig å ha full kontroll på at alle har god fremdrift og at du bruker tiden på de prosjektene som henger etter. Noen prosjekter kommer skjevt ut og da er det viktig å komme i gang med tiltak raskt slik at alle er motivert og man får god fremdrift.

I Tidsbanken kan du følge fremdriften fra dag til dag etterhvert som dine ansatte stempler inn og ut. 

Hvis en bedrift med 10 ansatte som har en fakturerbar timesats på  kr 700,- pr time klarer å effektivisere med 2% utgjør dette kr 237 300,- pr på bunnlinjen i året.

2
Lær hvor bedriften kan bli bedre
...

Når du samler timer på ulike typer arbeid over tid vil du kunne lære hva du må gjøre for at bedriften skal bli bedre og mer konkurransedyktig. 

Noen eksempler det kan være gunstig å måle tiden og kostnader på:

  • Intern tid pga manglende varer og utstyr
  • Feil på tegninger
  • Feillevering fra leverandører
  • Ventetid

 

3
Motiver dine ansatte med timebudsjett.
...

I mange norske bedrifter vet ikke de som skal gjennomføre prosjektet hvor mange timer som er budsjettert og om de bidrar til å gjøre bedriften lønnsom. 

I Tidsbanken kan dine ansatte se hvor mange timer som er budsjettert på ett prosjekt og på aktivitetene de jobber på og kan følge med fra dag til dag. Dette er alltid motiverende og fører til at ansatte blir mer engasjert og yter mer. 

 

 

Tidsbanken har forenklet hverdagen rundt oppfølging av timer på ansatte

Jon Marsteintrædet - Collicare Logistics AS

...

Vil du vite hva andre i din bransje gjør for å spare penger?

Da bør du snakke med Espen. Han har jobbet mer enn 10 år i Tidsbanken og har hjulpet over 1000 bedriftsledere til en mer effektiv og lønnsom virksomhet.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.