Enklere lønnskjøring

Gjør lønn trygt og enkelt

Lønnsgrunnlaget er klart med noen få klikk, og du kan være trygg på at lønn alltid blir riktig

Ved å ta i bruk Tidsbanken for alle Bilbutikk1 avdelingene anslår vi å kunne spare rundt 170 000 kroner kun på å kutte ned tiden brukt på administrativt arbeid og riktigere lønn

Jan Arild Larsen - Servicemarkedssjef, avdeling Fredrikstad

Ikke la lønn bli en flaskehals

Alltid riktig lønnsgrunnlag

Timeføring med Tidsbanken gjør at lønnsgrunnlaget alltid blir riktig, og alltid er klart til lønn. Vi spesialiserer oss på norske arbeidstidregler, og deres reglement vil bli automatisk generert inn i timelisten. Overtid, tillegg, kost og reise, uansett hvilke regler eller kontrakter dere har så legger vi det inn for dere.
Dette gjør jobben enkel for alle parter, slik at all informasjon er samlet og klart når det er tid for lønn. 

 

Kompatibel med ditt system 

Når dine ansatte fører tid i et nettbasert timeregistreringssystem så er all informasjon samlet. Når du har alt samlet er det også viktig at du har mulighet til å overføre denne informasjon over til ditt lønnssystem enkelt og uten problemer. Tidsbanken er kompatibel med de aller fleste lønnssystemer som finnes på markedet. Usikker på om vi er kompatibel med ditt system? Gi oss en lyd!

 

Enkelt og uten problemer

Når du og dine ansatte bruker et timeregistreringssystem får dere muligheten til å samle alt av informasjon rundt arbeidstid på en strukturert og oversiktlig måte. Denne informasjonen danner da også lønnsgrunnlaget. Da er det viktig at du på en enkel, sikker og trygg måte kan få overført dette til deres lønnssystem. Med Tidsbanken gjøres dette med noen få klikk. Ønsker du å se hvor problemfritt det kan gjøres, se video her!

Nå bruker jeg ikke mer enn 5 til 10 minutter på å klargjøre det til lønn, men det viktigste er at ansatte kan være trygge på at de får riktig lønn. Det er både vi og de ansatte tjent med

Vlada Bidvaite - Butikksjef, MegaFlis Billingstad

Fleksibelt for dine behov

1
Avgrens lønnsgrunnlaget
...

Noen ganger kan det være nødvendig å avgrense lønnsgrunnlaget i Tidsbanken. Dette kan man gjøre på hovedavdelinger eller underavdelinger. Eksempelvis kan dette være aktuelt dersom du skal ha flere selskaper under samme kundeforhold i systemet og du skal kjøre lønn for disse selskapene separat.

Nå blir lønn alltid riktig, og regnskapsføreren vår slipper å sitte og tyde utydelige timelister i dagevis

Finn Hermansen - Daglig leder, Bodø Bilpleie

2
Bestem selv
...

Å hente ut lønnsgrunnlaget skal være enkelt, men også fleksibelt. Datointervallet velger du helt selv, og det er kun godkjente verdier som blir tatt med. Marker grunnlaget som overført, så kan du enkelt hente ut verdier fra tidligere perioder uten å være redd for å betale ut lønn to ganger fra samme periode.

3
Kjørebok
...

Kjøreboken i Tidsbanken regner ut kilometergodtgjørelse automatisk basert på det kjøretøyet som brukes. Ansatte kan bruke sin egen telefon til å starte og stoppe en reise. Her kan de legge til parkering, bompenger, tilhenger, passasjerer og mye mer. Alt dette blir tatt med i lønnsgrunnlaget, og du slipper å ha en egen prosess for denne type betalinger.

Vi sparer 75 000,- i året kun på forenklet lønnskjøring ved hjelp av Tidsbanken

Mette Bergdal - Daglig leder, Kafé Koselig

Fleksibiliteten til Tidsbanken som timeføringssystem er avgjørende for at vi kan garantere at lønn alltid blir riktig

Øystein Huus - PSW Technology

 

Få tilsendt priser og mer informasjon

Fyll ut skjemaet så sender vi deg priser og mer informasjon tilpasset din bransje.