Har du glemt din firma-id eller passord?

Firma-ID og passord!

Firma-id og passord er påloggingsinformasjon som benyttes på fellesenheter som brukes til stempling av arbeidstid, som for eksempel en touch stempleskjerm. 

Som oftest er det kun superbrukere som kjenner firma-id og passord da dette ikke skal deles med sluttbrukere. Sluttbrukere logger på med ansattnummer og pin-kode eller ved hjelp av personlig lenke.  

Er du som administrator logget på en enhet og har behov for å få tilsendt firmapassord, så kan du enkelt få dette tilsendt på sms ved å trykke på skiftenøkkelsymbolet i Tidsbanken.

be om passord

 

Hvis du ikke er logget inn på noen enheter, så kan du fylle ut skjemaet nederst på denne siden. 

Er du ikke superbruker?

Det er kun superbrukere/administratorer i Tidsbanken som kan få tilsendt firma-id og passord.

Er du sluttbruker/ansatt og har behov for å logge på Tidsbanken fra din personlige enhet som for eksempel en mobiltelefon, så benytter du din personlige lenke. Hvis du ikke har din personlige lenke tilgjengelig så kan du få denne tilsendt av en din leder

Står du derimot foran en stempleskjerm eller fellesenhet som må logges på med Firma-ID og passord så må du spørre en superbruker/administrator om hjelp til å gjennomføre dette, et godt tips er at du kontakter din leder. 

Visste du at din leder også kan sende deg ny pin kode på SMS hvis du har glemt den? 

Få tilsendt firma-id og passord på e-post!

Som administrator kan du få tilsendt Firma-ID og passord på e-post. Vennligst fyll inn skjemaet under.