IK-Mat

IK-Mat

Ikke vær redd for uanmeldt besøk fra mattilsynet, skaff deg heller kontrollen du trenger.

Trygg Mat

Alle virksomheter som driver med produksjon, salg og servering av mat er underlagt strenge restriksjoner fra myndighetene. For å kunne sikre trygg mat er det viktig at bedriften tar IK-Mat på alvor.

Om du skulle fått uanmeldt besøk av mattilsynet i dag, ville du da hatt den dokumentasjonen som kreves?

Tidsbanken legger til rette for IK-Mat i din bedrift. Vi leverer kostnadsfrie IK-Mat håndbøker slik at alle ansatte har alt av rutiner og dokumentasjon tilgjengelig rett på sin egen mobil.
Legg inn oppskrifter og fremgangsmåter slik at det dere produserer likt hver gang. Få alt digitalt slik at du tilgjengeliggjør informasjonen til de ansatte. Det gjør det enkelt for deg og de ansatte å skaffe seg oversikt.

Bruk Tidsbanken sine sjekklister til daglige rutiner slik at du alltid har dokumentasjon på at vedlikehold, vask og rengjøring  utføres. Oppstår det mangler eller feil kan de ansatte enkelt registrere inn avviket som har oppstått.

Vi tilbyr:

  • IK-Mat håndbok
  • Sjekklister
  • Enkel avviksregistrering

Internkontroll med HMS-håndbøker er gjerne noe som ikke så mange andre timeregistreringssystemer har, og som er greit å ha i et system som alle ansatte allerede bruker daglig!

Audun Stene - Daglig leder, Fugl Fønix Hotel

Kom i gang med IK-Mat

1
IK-Mat Håndbok
...

Med Tidsbanken får du mulighet til å samle alt av rutiner, dokumenter og prosedyrer i en digital kvalitetsmanual. Her oppretter du enkelt din egen IK-Mat håndbok, eller laster ned en av våre kostnadsfrie IK-Mat maler.

Legg en leserbekreftelse på viktige dokumenter, slik at du alltid har oversikt på hvem som faktisk har lest dokumentene.

Mange samler fortsatt alt av viktige dokumenter og rutiner i permer. Disse er i mange tilfeller lite tilgjengelige for ansatte, og sjeldent oppdatert. Unngå dette, og legg alt digitalt tilgjengelig rett på de ansattes mobiler. 

Vi har fått enorme besparelser med Tidsbanken

Frank Lilleli - Best-stasjonen Bjugn

2
Temperaturkontroll
...

Mange bruker sjekklister for temperaturkontroll på papir, noe som er tidkrevende og vanskelig å ha oversikt og kontroll over. Papirlister er tungvindt å bruke, og bruken av det sklir ofte helt ut etter noen få dager.

Med digitale sjekklister for temperaturkontroll blir listene faktisk fylt ut. Da får du som leder kontinuerlig dokumentasjon på at tiltakene blir utført. Og de historiske dataene ligger klar til fremleggelse ved en eventuell kontroll. 

3
Avviksoversikt
...

Alle bedrifter er nødt til å ha et system for registrering av avvik. Registrering av avvik i forbindelse med IK-Mat skal være enkelt og intuitivt for alle ansatte.
Med Tidsbanken vil du som leder øyeblikkelig bli varslet når nye avvik oppstår, slik at du til enhver tid har innsikt i de hendelsene som har oppstått.

Du bygger selv opp systemet etter deres behov. Statistikken oppdaterer seg fortløpende slik at du enkelt kan sette inn de tiltakene som er nødvendig, tidsnok.

 

Få tilsendt priser og mer informasjon

Fyll ut skjemaet så sender vi deg priser og mer informasjon tilpasset din bransje.