Integrasjoner

Integrasjoner

 

Sammen med våre partnere kan vi tilby en rekke standardiserte  integrasjoner for å hente og levere informasjon fra dine datakilder. Vi hjelper deg med å å skape en sømløs flyt mellom dine systemer for en best mulig drift for din virksomhet.

I tillegg til å løse mer komplekse integrasjonsbehov kan du også overføre lønnsgrunnlaget fra Tidsbanken til de fleste lønnssystemer.
Klikk her for fullstendig liste med kompatible lønnssystem.

 

Våre integrasjoner

1
Visma.Net
...

Visma.net er et komplett ERP system i skyene for bedrifter med ambisjoner om å vokse. Integrasjonen med Tidsbanken gjør det mulig å hente Prosjekter, prosjektoppgaver og kunder fra Visma.net. Timene ført mot prosjekt og prosjektoppgave kan føres tilbake til Visma.net

 

>>Les mer her

2
Visma Payroll
...

Visma.net Payroll er et nettbasert lønnssystem som automatiserer lønnsprosessene i små og store bedrifter. Tidsbankens integrasjon med Payroll lar deg enkelt og direkte overføre det godkjente lønnsgrunnlaget som blir stemplet i Tidsbanken til Payroll for utbetaling. 

>>Les mer her

3
PowerOffice Go
...

PowerOffice Go leverer et komplett regnskapssystem som har som overordnede mål å øke kunders lønnsomhet, automatisere arbeidsprosesser og gi gode brukeropplevelser. Med integrasjonen kan du hente prosjekt, delprosjekt og kunder over til Tidsbanken, og med et egenutviklet programvare overføre timer tilbake til PowerOffice Go.

 

>>Les mer og se video

4
Visma Business
...

Mange norske bedrifter får regnskapet sitt i Visma Business. Her kan du hente prosjekter, ordre, ordrelinjer, kunder og produkter over til Tidsbanken. I tillegg vil du kunne føre timene fra Tidsbanken tilbake til Visma Business.

>>Les mer her

5
Power BI
...

Power BI er et analyseverktøy som kan hjelpe kunder med å dele og visualisere data internt i organisasjonen. Ved hjelp av vår integrasjon kan du hente data fra Tidsbanken over til Power BI Desktop.

 

>>Les mer her

6
Navision
...

Med integrasjon mot Navision kan man få automatisert overføring av Reservasjoner, Sales Header og Service Header fra systemet og over til Tidsbanken. Vi har også mulighet til å hente annen informasjon fra Navision om det er ønskelig.

 

>>Les mer her

7
Visma Global
...

Visma Global gjør det enkelt å jobbe smart med økonomi og regnskap. Hent prosjekter, ordre eller kunder over til Tidsbanken slik at du får full kontroll på timeforbruk, og utarbeid bedre estimat til fremtidige prosjekter.

 

>>Les mer her

8
Favrit
...

Favrit er markedets raskeste og mest fleksible kassesystem laget spesielt for restauranter, barer, festivaler og eventer. Omsetningstallene fra Favrit flyter automatisk over i tidsbanken slik at dere enkelt kan følge med på bedriftens lønnsomhet og planlegge bemanning.

 

>>Les mer her

9
Open One/ KDR Gold
...

Open One, tidligere KDR Gold er et premium kassasystem tilpasset det norske markedet. Få omsetningstallene over i Tidsbanken for å kunne utnytte viktige nøkkeltall i for eksempel planleggingen. Vi tilbyr automatisert overførering av omsetning per avdeling fra Open One/KDR Gold.

 

>>Les mer her

10
FRONT
...

Med Front Systems kan du digitalisere butikkene dine og koble sammen "best of breed"-applikasjoner for å levere en sømløs kundeopplevelse. Tidsbankens integrasjon henter omsetningen fra Front fortløpende fort hver salg for å gi verdifull innsikt og nøkkeltall i Tidsbanken

11
Tidsbanken API
...

Med Tidsbankens API-tjeneste kan du eller din dataleverandør lage gode integrasjonsløsninger mot Tidsbanken. Ved hjelp av Tidsbanken sitt API opprette integrasjoner som bedrer flyten i dine prosesser. Flytt over data som prosjekter, ordre, kunder, så kan dine ansatte umiddelbart føre timer i sanntid mot dem.

 

>>Les mer her

Fileksport til ditt lønnssystem 

Med fileksport fra Tidsbanken kan du sende over lønnsgrunnlaget til ditt lønnssystem med noen få klikk. Med fileksporten kvitter du deg med tidkrevende manuelle prosesser, og sikrer deg at lønn alltid blir riktig.

Les mer om enkel og sikker lønnskjøring fra Tidsbanken her.

Vi har laget standardfileksport til de aller fleste lønnssystemer som finnes. Blant annet mot:


lønn for blogg

 
 
I tillegg tilbyr vi flere prosjekteksporter for enkel overføring av timene på dine prosjekter. Blant annet:
 
  • Visma Contracting
  • XLedger
  • SAP

Få tilsendt priser og mer informasjon om våre integrasjoner

Fyll ut skjemaet så sender vi deg priser og mer informasjon tilpasset dine behov.