Kvalitetssystem tilpasset alle bransjer

Komplett Kvalitetssystem

Tilpasset alle type bransjer

For å kontinuerlig profesjonalisere oss innenfor levende kongekrabbe er vi nødt til å ha et kvalitetssystem som hjelper oss med dette.

Roman Vasilyev - Forsking- og utviklingsleder, Norway King Crab Holding AS

Totalt Kvalitetssystem rett på mobil og nettbrett

Ved å bruke et kvalitetssystem kan du enkelt sikre at du leverer i henhold til kundenes krav. Tilgjengeliggjør prosessene og forsikre deg om at ansatte har tilgang til riktig dokumentasjon. Et kvalitetssystem bidrar til færre feil i de verdiskapende prosessene slik at kostnadene reduseres. 

Sjekk ut Tidsbanken kvalitetssystem i dag!

 

 

Hva er et kvalitetssystem?

Gjør deg bedre rustet til å møte kundene sine krav

Et kvalitetssystem skal hjelpe deg med å levere de beste tjenestene og varene. Det du gjør hver dag, skal bli satt i system. Det er når du først setter dette i system at du åpner opp for muligheten til å kontinuerlig forbedre deres prosesser og styre selskapet enda bedre.
Skal du jobbe med systematisk med kvalitet er du også avhengig av et moderne, digitalt og velfungerende kvalitetssystem. Dette vil både gi økt kvalitet i leveransen deres, og dermed økt kundetilfredshet, men leverer du varer og tjenester til det offentlige er det også et krav om at du har et kvalitetssystem.

Med et kvalitetssystem vil du:

  • Redusere feil, og dermed kostnader
  • Bedre sikkerhet for ansatte og kunder
  • Bedre omdømme
  • Høyere kvalitet i de varene og tjenestene dere leverer

Med å bruke Tidsbanken sitt HMS-system kan vi enkelt sikre sikkerheten og ivaretagelsen av alle ansatte

Jon Marsteintrædet - ColliCare Logistics AS

Alt i ett system

1
Dokumentasjon
...

Med Tidsbanken sin Kvalitetsmanual kan du samle alt av dokumenter og rutiner. Ønsker du hjelp i gang legger vi inn vår mal for HMS-håndbok og Personalhåndbok.  Da kan alle lese seg opp på rutinen slik at den alltid gjøres riktig. Samtidig slipper du å svare på de samme spørsmålene om og om igjen. Legg på leserbekreftelse slik at du kan være helt sikker på at alle ansatte er oppdatert på de nyeste dokumentene.

 

2
Digitale sjekklister
...

Sjekklistene legger til rette for god og effektiv kvalitetssikring av arbeidet som gjøres. Du får fortløpende dokumentasjon på de ulike oppgavene som skal utføres. Alt merkes med navn, dato og klokkeslett automatisk.
Dette gir deg bedre kontroll på kvalitetsarbeidet, med mer grundig og nøyaktig dokumentasjon.

3
Registrer avvik
...

Skulle du oppdage feil eller mangler, hva gjør du da? I Tidsbanken kan du enkelt registrere et avvik direkte fra sjekklisten, samtidig som du fyller den ut. Ta bilde av avviket med mobilen for riktig dokumentasjon. Med dette sparer du tid, og de ansvarlige vil umiddelbart bli varslet på mobilen. Effektivt, sikkert og trygt.

 

Få tilsendt priser og mer informasjon

Fyll ut skjemaet så sender vi deg priser og mer informasjon om vårt kvalitetssystem.