moderne system for transportbransjen

Moderne og fleksibelt system for transportbransjen

Tilgjengelig rett på mobil og nettbrett

Alt i ett system

Med sanntidsstempling fra Tidsbanken får du riktig timefangst både til lønn og fakturering. Ikke vent med å få levert timelistene inn i slutten av måneden, la heller timelisten bygge seg selv forløpende. Alt av utregninger skjer automatisk.

Lar du ansatte føre tid mot prosjekter eller ordre har du fakturagrunnlaget klart, og kundene dine kan faktureres fortløpende. Bytting mellom prosjektene er enkelt og gjort på noen få sekunder.

I tillegg har vi opprettet en enkel løsning for planlegging og føring av kjøre-, hvile- og tilgjengelighetstid. På den måten kan du til enhver tid være trygg på at du følger regelverket. 

De fleste daglig ledere sitter tett på sine ansatte. Dette er ikke tilfelle for transportnæringen. Med få tastetrykk forbedres den stille kommunikasjonen til interaksjon og samhandling.

 

  • Leserbekreftelse på alt av rutiner og dokumentasjon
  • Sjekklister for vedlikehold av kjøretøy
  • Avviksregistrering med automatisk varsling til leder

 

HubSpot Video

 

Flere fordeler

1
Nøyaktig timefangst
...

La timelistene bygge seg selv. Med sanntidstempling har du til enhver tid korrekte timelister. Det betyr at du ikke betaler ut for mye lønn, og har fakturagrunnlaget tilgjengelig i sanntid.

2
Oversikt over tilgjengelighetstid
...

Skyv usikkerhet til side og skaff riktig grunnlag. Tidsbanken tilbyr enkle løsninger for  registrering av tilgjengelighetstid. Effektiviser bruken av de ressursene man har tilgjengelig på en trygg og forsvarlig måte.

3
Sjekklister for daglige gjøremål
...

Digitale sjekklister tilgjengelig rett på mobil. Da kan du være sikker på at de rutinene som skal utføres av sjåførene faktisk blir gjort. Samtidig har du til enhver tid oversikt over hvilke oppgaver som har blitt gjort om det skulle komme tilsyn.

4
Enkel avviksregistrering
...

Ledere får øyeblikkelig varsel når avvik registreres inn. Statistikken på avvik oppdaterer seg fortløpende slik at man enkelt kan sette inn de tiltakene som er nødvendig, tidsnok. Spar penger og skap en tryggere arbeidsplass for dine ansatte.

5
Digital sjåførhåndbok
...

Med en digital sjåførhåndbok kan du raskt og enkelt dele alt av nødvendige dokumenter, rutiner og lister med dine ansatte. Du kan også be om lesebekreftelse på dokumentene.
Da har sjåførene alltid rett informasjon på sin mobiltelefon, uansett tid og sted!

Tidsbanken sparer oss for 250 000,- i året!

Atle Sølberg AS - Hob Gods AS

...

Vil du vite hva andre i transportbransjen gjør for å spare penger?

Da bør du snakke med Espen. Han har jobbet mer enn 10 år i Tidsbanken og har hjulpet over 1000 bedriftsledere til en mer effektiv og lønnsom virksomhet.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.