Avvik gjort enkelt

Avvik gjort enkelt

Enkelt å bruke, enkelt å administrere

Følg loven
Unngå unødvendige dagbøter fra myndighetene

Alle bedrifter er nødt til å ha et system for registrering av avvik. Med Tidsbanken sin avviksmodul får de ansatte en brukervennlig og intuitiv måte å registrere avvik på, rett på sin egen mobil. Som leder vil man øyeblikkelig bli varslet når nye avvik oppstår, og ha et oversiktlig verktøy for å skaffe seg innsikt i de hendelsene som har oppstått. 

  • Ta bilde av avvikene med mobilen
  • Bygg opp systemet tilpasset deres bedrift
  • Mulighet for registrering av anonyme og gjentakende avvik

Enkelt å komme i gang

1
Inkluder de ansatte
...

Implementer avviksregistrering i et system som ansatte allerede bruker hver dag. Dette øker sannsynligheten for at avvikene faktisk blir registrert. Tidsbanken er et inkluderende system, noe som gir mer engasjerte og fornøyde ansatte.

2
Kontroll over smittevern og smittespredning
...

Nå som samfunnet åpnes opp er det svært viktig å få dokumentert ulike typer avvik som oppstår i forbindelse med smittevernstiltak. Da vet du øyeblikkelig hvilke tiltak som fungerer eller ikke, og kan sette inn bedre tiltak for å hindre smitte på arbeidsplassen.

3
Øyeblikkelig varsling
...

Som leder vil du bli varslet med en gang et avvik blir registrert inn i systemet. Da kan du selv behandle avviket, eller delegere ansvaret videre. Avvikene er enkle å behandle, og derfor er det ikke noe problem å dele på dette ansvaret. Med å inkludere og involvere flere følger man enkelt medvirkningsplikten i HMS-lovgivningen.

4
Nødvendig innsikt
...

Statistikken oppdaterer seg fortløpende slik at man enkelt kan sette inn de tiltakene som er nødvendig, tidsnok. Spar penger og skap en tryggere arbeidsplass for dine ansatte.

...

Vil du vite hva andre i din bransje gjør for å spare penger?

Da bør du snakke med Espen. Han har jobbet mer enn 10 år i Tidsbanken og har hjulpet over 1000 bedriftsledere til en mer effektiv og lønnsom virksomhet.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.