Det enkle, smarte stemplingsuret

Det enkle, smarte stemplingsuret

Timelistene som fikser seg selv

Tidsbanken Stemplingsur skreddersys til våre kunders behov og arbeidstidsregler.

Tidsbanken er et 100 % webbasert stemplingsur som fungerer på alle plattformer, enten det er smartphone, pc, mac eller pad.

Løsningen kan benyttes som et tradisjonelt "stemplingsur" eller som en webbasert timeliste. Du slipper stemplingskort og annet vedlikehold.

Tidsbanken kan integreres med dine eksisterende systemer for å registrere timer på prosjekter/ordrer.

Du kan også åpne opp for at dine ansatte kan logge seg på fra sin egen pc, smartphone eller pad, enten fra kontoret eller hjemmefra.

Vi løser de mest komplekse problemstillinger med tanke på fleksitid, overtid, og tilleggsberegninger som f. eks offshoretillegg, helgetillegg, kveld og nattillegg. Vi hjelper store og små bedrifter i alle bransjer.

Gå ikke glipp av disse gevinstene

1
Betal for faktisk arbeidstid
...

Når man skal føre timene manuelt vil alle mennesker runde av arbeidstiden. En som kommer klokken 08:10 og går klokken 15:50 vil skrive 08:00–16:00 på timelisten. Dette føles urettferdig for ansatte som alltid kommer på jobb når de skal.

Hvis en bedrift har 10 ansatte og sparer 10 minutter pr dag blir dette kr 120 000,- hvert år.

Få pristilbud på Tidsbanken her
2
Ikke betal ut for mye lønn
...

Ledere i Norske bedrifter har mye å passe på, og dette kan få uheldige konsekvenser. Med Tidsbanken får du verktøyet som gjør at du ikke betaler ut for mye i sykelønn, at du følger arbeidsmiljøloven for overtidsarbeid og at alle ansatte har tatt ut feriedagene som de skal.

Våre rådgivere hjelper deg med å tilpasse Tidsbanken til dine arbeidstidsregler. 

En gjennomsnitt dag med sykefravær koster i gjennomsnitt kr 3 000,- i bare lønnskostnader.

3
Raskere og enklere lønnsbehandling
...

Det er tidkrevende å klargjøre lønnsgrunnlaget manuelt. Man skal kontrollere overtid, se til at tillegg er riktig og kontrollere at man ikke betaler ut for mange egenmelding eller omsorgs dager. Det er ikke uvanlig at ledere bruker 1 eller flere dager i måneden på dette. Dette er tid som kan spares eller kan bli brukt på mer verdiskapene arbeid. En kontormedarbeider koster i gjennomsnitt kr 285,- pr time. Hvor mange timer bruker din bedrift hver måned på klargjøring av lønnsgrunnlag?

Tidsbanken har forenklet hverdagen rundt oppfølging av timer på ansatte

Jon Marsteintrædet - Collicare Logistics AS

...

Vil du vite hva andre i din bransje gjør for å spare penger?

Da bør du snakke med Espen. Han har jobbet mer enn 10 år i Tidsbanken og har hjulpet over 1000 bedriftsledere til en mer effektiv og lønnsom virksomhet.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.