Norges beste Timelister på nett - Tidsbanken AS

NORGES BESTE TIMELISTER PÅ NETT

Timelistene som fikser seg selv

Vi fakturerer alltid riktig ut mot kundene våre takket være Tidsbanken

Jon Marsteintrædet - Collicare Logistics AS

Timelistene som tenker for deg.

Timelistene skreddersys til våre kunders behov og arbeidstidsregler. Du registrerer bare når og hvor du har vært på jobb og så tar Tidsbanken seg av resten.

Riktige timelister kan utgjøre den store forskjellen på bunnlinjen i din virksomhet.

Det er kritisk å få timene registrert så raskt som mulig mot de rette prosjektene slik at du ikke viktige detaljer som for eksempel hva som er ekstraarbeid går tapt.

Tidsbanken er et system som alltid fungerer, er enkelt å bruke og tenker for deg når du har annet å tenke på.

Timelistene i Tidsbanken gir deg full kontroll med arbeidstiden i din bedrift, og systemet håndterer sykefravær, ferie, fleksitid, egenmeldinger og avspaseringer. Det er enklet å lage spesialregler som eksempel hva som skal skje når ansatte jobber offshore, utenbys eller jobber ekstra i helgene.

 

 

Tidligere satt jeg med et selvlaget excelark og førte timene inn fra manuelt utfylte timelister, men med å bruke Tidsbanken sparer jeg mange timer hver uke på dette

Arnt Eivind Søvre - Marine Fabrication AS

Gå ikke glipp av disse gevinstene

1
Betal for faktisk arbeidstid
...

Når man skal føre timene manuelt vil alle mennesker runde av arbeidstiden. En som kommer klokken 08:10 og går klokken 15:50 vil skrive 08:00–16:00 på timelisten. Dette føles urettferdig for ansatte som alltid kommer på jobb når de skal.

Hvis en bedrift har 10 ansatte og sparer 10 minutter pr dag blir dette kr 120 000,- hvert år.

Få pristilbud på Tidsbanken her
2
Ikke betal ut for mye lønn
...

Ledere i Norske bedrifter har mye å passe på, og dette kan få uheldige konsekvenser. Med Tidsbanken får du verktøyet som gjør at du ikke betaler ut for mye i sykelønn, at du følger arbeidsmiljøloven for overtidsarbeid og at alle ansatte har tatt ut feriedagene som de skal.

Våre rådgivere hjelper deg med å tilpasse Tidsbanken til dine arbeidstidsregler. 

En gjennomsnitt dag med sykefravær koster i gjennomsnitt kr 3 000,- i bare lønnskostnader.

Tidsbanken sparer oss for 250 000,- i året!

Atle Sølberg AS - Hob Gods AS

3
Raskere og enklere lønnsbehandling
...

Det er tidkrevende å klargjøre lønnsgrunnlaget manuelt. Man skal kontrollere overtid, se til at tillegg er riktig og kontrollere at man ikke betaler ut for mange egenmelding eller omsorgs dager. Det er ikke uvanlig at ledere bruker 1 eller flere dager i måneden på dette. Dette er tid som kan spares eller kan bli brukt på mer verdiskapene arbeid. En kontormedarbeider koster i gjennomsnitt kr 285,- pr time. Hvor mange timer bruker din bedrift hver måned på klargjøring av lønnsgrunnlag?

Tidsbanken har forenklet hverdagen rundt oppfølging av timer på ansatte

Jon Marsteintrædet - Collicare Logistics AS

...

Vil du vite hva andre i din bransje gjør for å spare penger?

Da bør du snakke med Espen. Han har jobbet mer enn 10 år i Tidsbanken og har hjulpet over 1000 bedriftsledere til en mer effektiv og lønnsom virksomhet.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.