Vaktlister som hjelper deg å spare penger.

Nettbaserte Vaktlister

Alltid tilgjengelig for ansatte på mobil

Planlegg bedre

Legg til rette for de ansatte

Med vaktlisten til Tidsbanken blir jobben med vaktplanlegging mye enklere for deg. Med vår nettbaserte løsning vil ansatte ha tilgang umiddelbart på sin egen telefon. Alle endringer du gjør blir oppdatert og synlig for alle ansatte. La de ansatte følge med på mobilen sin om når de skal på jobb, slik at du unngår unødige telefoner og spørsmål fra ansatte som er usikre på når de faktisk skal på jobb.

Med Tidsbanken sine vaktlister kan du enkelt planlegge mer lønnsomt på bakgrunn av de nøkkeltallene som er viktig for dere.
Vår erfaring er at det viktigste måltallet når man skal planlegge er OPAT. Det er fordi det er ekstremt viktig å putte arbeidstimene og lønnskostnadene der du får mest utbytte av de. Man bør bemanne etter omsetning per time, slik at man kan sette inn timer på de riktige stedene. Les hvordan Godt Brød bruker OPAT.

En annen stryke er at du i tillegg har stempling i samme system, slik at registrering av arbeidstid vil kunne speiles mot vaktplanen.  La heller de ansatte følge med på mobilen sin om når de skal på jobb, slik at du unngår unødige telefoner og spørsmål fra ansatte som er usikre på når de faktisk skal på jobb.

Vi bemanner etter omsetning per time, og det er viktig å sette inn timer på de riktige stedene!

Charlotte K. Strønen - Kultursjef, Godt Brød

Mange fordeler

1
Enkel planlegging
...

Vaktplanlegging er en helt kritisk del av arbeidshverdagen til mange bedrifter. Det er kanskje ikke ansett som den mest spennende oppgaven som må gjøres i løpet av arbeidsdagen, men det er i alle tilfeller en helt nødvendig funksjon for å få driften til å gå rundt. Tidsbanken gjør planleggingen enkel. Planlegg enkeltvakter, rull ut repeterende arbeidsplaner, eller kombiner. Alt kan du gjøre fra der du er.

Jeg sparer 2 arbeidstimer hver eneste dag med å bruke Tidsbanken.

Marianne Hermansen - Møn Transport AS

2
Planlegg ut fra viktige måltall
...

Med å bruke våre vaktlister vil du kunne planlegge ut fra viktige måltall, om det for eksempel er lønnskostnader eller lønnskostnadsprosent, og samtidig da bruke dette opp mot budsjettene du har laget i planleggingen.

Vår erfaring er at det viktigste måltallet når man skal planlegge er OPAT. Det er fordi det er ekstremt viktig å putte arbeidstimene og lønnskostnadene der du får mest utbytte av de. Man bør bemanne etter omsetning per time, slik at man kan sette inn timer på de riktige stedene. Mange planlegger kun ut fra lønnskostnader, og ønsker ofte å planlegge med den aller billigste arbeidskraften. Problemet er at det ofte er antatt dyrere arbeidskraft som kanskje selger og omsetter mest. Hva er da mest lønnsomt i planleggingen?

3
Tilgjengelig for ansatte
...

Ofte kan vaktlisten være et frustrasjonsmoment for ansatte. Den er gjerne ikke lett tilgjengelig, eller oppdatert, og de må spørre leder om når de skal på jobb. Med vaktlister fra Tidsbanken legger du til rette for at de har den informasjonen de trenger rett på sin egen mobil.
Ansatte vet alltid når de skal komme på jobb når de har en oppdatert vaktliste i lommen.

4
Bytting av vakter
...

Ansatte kan enkelt bytte vakter seg i mellom. Du slipper alt styret med vaktbytter, og vaktlisten oppdaterer seg automatisk. I tillegg har du mulighet til å lyse ut ledige vakter som ansatte kan ønske seg. Med dette legger du til rette for dine ansatte en plattform for vaktplanlegging som er enkel og rettferdig.

Som daglig leder er jeg veldig glad i systemer for å drive bedriften på en mest mulig effektiv måte. Tidsbanken var det systemet jeg satt og ventet på, og som system traff det spikeren på hodet!

Audun Stene - Daglig leder, Fugl Fønix Hotel

Få tilsendt priser og mer informasjon

Fyll ut skjemaet så sender vi deg priser og mer informasjon tilpasset din bransje.