Personalliste - Bilpleie

Unngå bøter med gyldige personallister

01. januar 2014 ble Personallister innført som et tiltak mot svart arbeid i utsatte bransjer. Bilverksteder og bilpleievirksomheter er blant bransjene som er pålagt å føre dette.  Personallisten skal bidra til at myndighetene enkelt kan få dokumentasjon på at arbeidsforholdene i virksomheten er i orden.

Med Tidsbanken trenger du aldri å skrive i loggboken fra Skatteetaten igjen. En enkel liste dekker alle kravene, og mer til! 

 

Tidsbanken gjør det enkelt

1
Alle føres automatisk inn i personallisten når de stempler inn
...

Alle som jobber i virksomheten, skal føres opp i personallisten. Dette gjelder både ansatte som er registrert som lønnsmottakere, ulønnede, frivillige og innleide.

Innehaver av virksomheten skal også føres opp i personallisten så lenge man ikke er den eneste som jobber i virksomheten.

Ved å benytte Tidsbanken til personallister blir den automatisk utfylt når ansatte registrerer timene sine.

 

2
Én enkel liste dekker alle kravene
...

Personallisten skal vise start- og sluttiden for arbeidsdagen, og skal til enhver tid være tilgjengelig for fremvisning på arbeidsplassen.  Listen skal også inneholde ansattes fornavn, etternavn og fødselsnummer eller d-nummer. 

Denne informasjonen kan du eller den ansatte enkelt oppdatere i Tidsbanken.

 

3
Forenkle flere prosesser
...

For ansatte blir timelisten automatisk ført når de registrerer seg inn og ut av personallisten. Benytt én registrering til både personallister og timer til lønn. Overtid og tillegg regnes automatisk ut slik at lønnsgrunnlaget hele tiden ligger klart. 

4
Hva skjer dersom du ikke har kontroll på personallisten?
...

Oppdager skatteetaten feil eller mangler med listen vil du måtte betale et gebyr.

Gebyret for mangler med personallisten er kr 11 720,- for første overtredelse, og kr 23 440,- ved gjentakelse innen 12 måneder. I tillegg kommer det et gebyr på kr 2344,- for hver person som mangler i listen ved kontroll.

Personallister i Tidsbanken forklart på 1 minutt

 

 

HubSpot Video

.

...

Vil du også unngå bøter?

Da bør du snakke med Carlos. Han har hjulpet mange bedriftseiere å unngå bøter! Fyll ut skjema så hjelper vi deg i gang med gyldige personallister i dag!