Tidsbanken Sjekklister

Tidsbanken Sjekklister

Følg opp at oppgaver blir gjort, slik at dokumentasjonsarbeidet blir enkelt

Tidsbanken sparer oss for 250 000,- i året!

Atle Sølberg AS - Hob Gods AS

Tidsbanken Sjekklister

HubSpot Video


Enkelt å bruke

Med Sjekklister fra Tidsbanken får du et enkelt system for både ledere og ansatte. Sjekklistene legger til rette for god og effektiv kvalitetssikring av arbeidet som gjøres.

Mange bruker fortsatt Sjekklister på papir, noe som ofte fører til store og uoversiktlige permer med papir. Papirlister blir sjeldent fylt ut og det er nettopp derfor papirlister hører fortiden til.

Med sjekklister fra Tidsbanken rett på mobil ser ansatte hva som skal gjøres med en gang de kommer på jobb, slik at dere unngår at sjekklistene ikke blir fylt ut. Systemet støtter både Android og iOS. Tidsbanken har lagt stor vekt på brukervennlighet, slik at sjekklistene skal være enkel i bruk for alle bransjer.

 

I samarbeid med flere aktører har vi utarbeidet 9 Sjekklistemaler med tilhørende oppgaver for norske virksomheter.

Sjekk ut våre Sjekkliste forslag

 

Flere fordeler

1
Selvstendige ansatte
...

Du velger selv om ansatte får egne sjekklister, eller felles sjekklister som de deler på. Med et enkelt system skaper du mer selvstendige ansatte, samtidig som du oppfordrer til samarbeid mellom ansatte.
Ansatte fyller ut de sjekklistene som blir opprettet, eller oppretter egne sjekklister helt selv. Med få trykk kan ansatte opprette egne sjekklister ved behov.

2
Dokumentasjon
...

Sjekklistene gir deg fortløpende dokumentasjon på de ulike oppgavene som skal utføres. Alt merkes med navn, dato og klokkeslett automatisk.
Få bedre kontroll på KS arbeidet, med mer grundig og nøyaktig dokumentasjon.

3
Oppfølging
...

Følg opp om alle oppgaver blir utført i tide. Du kan følge med på hva som blir gjort mens det skjer, og trenger ikke vente med at sjekklisten skal bli sendt inn.
Ansatte har mulighet til å kommentere underveis på oppgaver, slik at du fortløpende kan utføre forbedringsarbeid.

Få tilsendt priser og mer informasjon

Fyll ut skjemaet så sender vi deg priser og mer informasjon om sjekklister i Tidsbanken