Tidsbanken Sjekklister

Blir alle smitteverntiltakene utført?

Bruk sjekklister i Tidsbanken for å skaffe nødvendig dokumentasjon

Tidsbanken Sjekklister

Sjekklister for smittevern

Last ned gratis Sjekklistemaler
Enkel i bruk

Gjenåpningen av Norge vil kreve mer fra virksomheter i tiden fremover. Myndighetene stiller strenge krav til norske bedrifter for å opprettholde forsvarlig smittevern, noe som innebærer et stort fokus på dette de neste månedene. Selv om det finnes mye informasjon om smittevern sendt fra helsemyndighetene, er problemet for mange å kunne dokumentere at smitteverntiltakene er utført.
Flere restauranter har allerede blitt hastestengt på grunn av manglende smittevern, og myndighetene varsler hyppige kontroller i tiden fremover.


Med Sjekklister fra Tidsbanken får du et enkelt system i bruk for både ledere og ansatte. Sjekklistene er svært brukervennlig og kan derfor brukes av alle bransjer. Legg inn Sjekklister for åpnevakt, stengevakt, vernerunder og mye mer.


Vi vet at det tar tid å innføre nye vaner. Bruk sjekklistene til å påse at de nye smittevernrutinene blir utført. Ansatte får selv varsel om hva som skal gjøres når de kommer på jobb, og du får dokumentasjonen fortløpende. La smittevernjobben gjøre seg selv. 

 

I samarbeid med flere aktører har vi utarbeidet 9 Sjekklistemaler med tilhørende oppgaver for norske virksomheter.

Sjekk ut våre Sjekkliste forslag

Mange fordeler

1
Selvstendige ansatte
...

Du velger selv om ansatte får egne sjekklister, eller felles sjekklister som de deler på. Uansett får du mer selvstendige ansatte, noe som er avgjørende for å få gjort alle smitteverntiltakene.
Ansatte utfører de sjekklistene som blir tildelt dem, eller oppretter egne sjekklister helt selv med noen få klikk.

2
Dokumentasjon
...

Sjekklistene gir deg fortløpende dokumentasjon på de ulike oppgavene som skal utføres. Alt merkes med navn, dato og klokkeslett automatisk.
Dette gir deg fortløpende den dokumentasjonen som er nødvendig i tiden fremover. 

3
Oppfølging
...

Følg opp om alle oppgaver tilknyttet smittevern blir utført i tide. Du kan følge med på hva som blir gjort samtidig som det skjer, uten å måtte vente med at sjekklisten skal bli sendt inn.
Ansatte har mulighet til å kommentere underveis på oppgaver, slik at du fortløpende kan utføre forbedringsarbeid.

Få tilsendt priser og mer informasjon

Fyll ut skjemaet så sender vi deg priser og mer informasjon om sjekklistene