Tilgjengelig Kvalitetsmanual

Tilgjegelig Kvalitetsmanual

Med Kvalitetsmanualen i Tidsbanken kan man samle alt av dokumenter, rutiner og reglement på ett og samme sted. På denne måten tilgjengeliggjør man viktig informasjon til alle ansatte i et system de allerede er innom hver dag.

 

Alt på ett sted

Samle flere systemer i ett, sørg for at det blir brukt.

Lesebekreftelse

Sørg for at de viktigste dokumentene blir lest.

Spar tid

Skriv ned en rutine, del den med de ansatte, så bruker du mindre tid på opplæring.

Øker din produktivitet

Mange samler alt av viktige dokumenter og rutiner i permer. Disse er i mange tilfeller lite tilgjengelige for ansatte, og sjeldent oppdatert. Dette øker sannsynligheten for avvik, og kan i verste fall resultere i dyre bøter fra myndighetene.

Med å implementere Kvalitetsmanualen i Tidsbanken får man mer selvstendige ansatte, som gjør at man slipper å svare på de samme spørsmålene om og om igjen. Dette sparer deg for tid, og øker effektiviteten til de ansatte.

Internkontroll med HMS-håndbøker er gjerne noe som ikke så mange andre timeregistreringssystemer har, og som er greit å ha i et system som alle ansatte allerede bruker daglig!

Audun Stene - Daglig leder, Fugl Fønix Hotel

Store fordeler

1
Få leserbekreftelse
...

Legg på leserbekreftelse på de dokumentene som du mener er høyst nødvendig at ansatte leser. Da kan du være trygg på at ansatte er oppdatert på de viktigste rutinene. På denne måten unngår du eventuelle avvik eller lovbrudd som kan oppstå om rutinene ikke følges.

 

2
Spar tid
...

Kort ned opplæringstiden for nyansatte. Bruk kvalitetsmanualen som opplæringsforum, det gir deg mulighet til å halvere opplæringstiden av nyansatte. Spar opp mot kr 75 000,- på hver ny ansatt.

Unngå å svare på de samme spørsmålene om og om igjen. Gi ansatte frihet til å være mer selvstendige og effektive.

 

3
Tjen mer penger
...

Lønnskostnadene er den største variable kostnaden til de aller fleste virksomheter. Med ett godt kvalitetssystem kan man jobbe mer effektivt sammen og alle kan bidra mer. Du får selvstendige ansatte, og unngår i tillegg å svare på de samme spørsmålene om og om igjen.
Det er superenkelt å bruke for ansatte, ingen opplæring er nødvendig.

Få tilsendt priser og mer informasjon

Fyll ut skjemaet så sender vi deg priser og mer informasjon tilpasset din bransje.