Vår gjeng på support
Tidsbanken Support
Logo Svart 
Dette er oss 
 
 
IMG_20201008_141719Med over 3000 bedriftskunder i Norge vet vi at god og rask support er viktig for å gi alle våre kunder en god kundeopplevelse. Vi i supportavdelingen har ett mål for øyet, og det er å gi kundene våre de beste svarene på kortest mulig tid. 

I Supportgjengen vår jobber det en kompetent og motivert gjeng som hver eneste dag hjelper kundene med små og store utfordringer.

Legger vi sammen alle årene med erfaring vi har i gjengen,  sitter vi med over hundre års erfaring omkring arbeidstidsreglementet og Tidsbanken sine produkter. Bransjeerfaring og innsikt er nøkkelfaktorer for at vi lykkes. Tidsbanken har kunder innenfor alle bransjekodene i brønnøysundregisteret, noe som krever enormt med kunnskap og kompetanse.

Derfor tar avdelingen kompetanseløft og bransjeinnsikt på alvor. På den måten kan vi gi de aller beste rådene og svarene til kundene våre.

Ønsker dere å lære mer om Tidsbanken på egenhånd kan dere ta en kikk på vårt GRATIS supportsenter. Her ligger beskrivelser av alle produkter, tjenester og funksjoner, i tillegg finner du vanlig stilte spørsmål og generelle tips og triks.

Om dere heller ønsker å snakke med oss omkring  mulighetene i Tidsbanken, eller har noen andre spørsmål må dere bare ta kontakt. Vi står klare! 

 

Ta kontakt med oss i dag