Hva er Tidsbanken?

Hva er Tidsbanken?

Moderne stemplingsur. Nettbasert timeliste. Vaktlister. Totalt kvalitetssystem.

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang.

 

 

Hvem bruker Tidsbanken?

Brukes av over 100 000 ansatte i over 3000 små og store bedrifter.

Vi har kunder i alle bransjer og størrelser. Fra enkeltmannsforetak til store kunder med flere 1000 ansatte.

de som bruker tb

 

Hvorfor bruke Tidsbanken?

Tilpasses dine behov.

Det er flere grunner til at våre kunder bruker Tidsbanken. Fellesnevnerne for de fleste er at de ønsker å kvitte seg med tidkrevende manuelle oppgaver som ofte foregår på papir. Noen trenger en enkel fleksitidsløsning, mens andre er opptatt av at overtid og tillegg regnes ut automatisk i henhold til deres regler. Våre rådgivere tilpasser systemet til deres behov.

>>Les mer om hvorfor Tidsbanken er Norges beste timelister på nett.

 

Vi har helt siden starten vært opptatt av å fange tiden. Mange av våre kunder ønsker nettopp det, slik at de vet hvor arbeidstimene til de ansatte blir av. Vi hjelper dem med å få kontroll på tiden på prosjektene sine, og fakturering.

>>Les mer om prosjektkontroll i Tidsbanken her.

 

Andre igjen har behov for en fleksibel vaktliste som de kan dele med sine ansatte. Vaktlisten i Tidsbanken har alle ansatte tilgjengelig rett på sin egen mobil, og her kan de ønske seg ledige vakter, eller bytte vakter med andre kolleger. I tillegg får du et verktøy som gjør at du kan optimalisere bemanningen din i henhold til de måltallene du ønsker å bruke.

>>Les mer om hvordan du kan optimalisere vaktlistene dine ved hjelp av Tidsbanken.

 

Flere av våre kunder ser også verdien av å kunne samle mer i ett og samme system. Derfor bruker mange vårt kvalitetssystem også. Ved å bruke et kvalitetssystem kan du enkelt sikre at du leverer i henhold til kundenes krav. Tilgjengeliggjør prosessene og forsikre deg om at ansatte har tilgang til riktig dokumentasjon. Et kvalitetssystem bidrar til færre feil i de verdiskapende prosessene slik at kostnadene reduseres.

>>Les mer om vårt totale kvalitetssystem her.

 

kontor-full-bredde-resized

 

Hvem utvikler Tidsbanken?

Nærmere 50 dyktige medarbeidere, alle lokalisert i Bergen.

Tidsbanken utvikles av Tidsbanken AS, og de siste 20 årene har vi utviklet et system for det norske markedet. I dag har vi over 3000 bedriftskunder i Norge på tvers av alle bransjer. Våre rådgivere har lang erfaring, og i tillegg til å levere et system som forenkler hverdagen til våre kunder, støtter våre rådgivere kundene med de spørsmålene de måtte ha om arbeidstid. Vi vet at norge har blant verdens mest kompliserte arbeidstidsregler, derfor jobber vi kontinuerlig med å heve vår kompetanse, slik at vi alltid kan være best på dette.

 

dette er TB

 

Kan Tidsbanken integreres med våre systemer?

Mange standardiserte integrasjonsløsninger mot en rekke lønn, økonomi og ordresystemer.

Tidsbanken kan overfører lønnsgrunnlaget til de aller fleste lønnssystemene på markedet.

>>Les mer om hvordan man kan overføre lønnsgrunnlaget sitt fra Tidsbanken.

Vi har også mulighet til å løse mer komplekse intergrasjonsbehov, og kan hente og levere informasjon fra dine datakilder.

I tillegg kan vi også tilby et åpent API som kan benyttes av eksterne utviklere enten det er ansatte i din bedrift eller en forhandler du benytter deg av.

 

shutterstock_403943932

 

Hvordan får du tak i Tidsbanken ?

Fyll ut skjemaet så sender vi deg priser og mer informasjon tilpasset din bransje.