Automatisk beregning av alle tillegg

Automatisk beregning av alle tillegg

Bruker du timevis i slutten av hver lønnsperiode på å regne ut alle tilleggene til dine ansatte? Mange bruker unødig med tid på dette, og risikerer at utregningene blir feil. Systemer som regner dette ut for deg, sparer deg for tid, samtidig som man sikrer at utregningene er riktige.

Manuell utregning av tillegg er svært tidkrevende, og de fleste bruker fort flere timer på å få det gjort. Samtidig er sjansen for å regne ut feil stor. Med manuell utregning av alle tillegg så risikerer du å enten betale ut for mye lønn til dine ansatte, ellers så risikerer du misfornøyde ansatte som får for lite lønn utbetalt.
Uansett går det unødvendig mange timer vekk til det.

I Tidsbanken regnes alle tillegg ut automatisk. Alt legger seg inn i timelisten fortløpende basert på de reglene bedriften har. Du sparer timevis med arbeid, samtidig som du alltid betaler ut rett lønn hver gang.

Uansett hvilke regler eller tariffer som brukes vil Tidsbanken håndtere det.
Vi vet at Norge har blant verdens mest kompliserte arbeidstidsreglement, og med over 20 års erfaring i markedet tilbyr vi et system som håndterer alle de forskjellige utregningene som kreves.

 

>>Les hvordan automatisk beregning av lønn hjalp Best Bensinstasjon